Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ПП ГЕРБ – Казанлък посвети на младите хора последната среща от предизборната си кампания

Е-мейл Печат

В боулинг клуб Тропикана тази вечер кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ от старозагорски регион се срещнаха с младежи от Казанлък. На срещата, освен казанлъшки  младежи, присъстваха и представители от страните членки на Европейския съюз и Турция, които  гостуват в Града на розите по повод Работно ателие по програма „Учене през целия живот“. С тази среща ПП ГЕРБ закри официално предизборната си кампания.

От партията коментираха, че са избрали да закрият кампанията си в Деня на Европа и именно с тази среща посветена на младежта, защото имат воля да работят за младите хора в България и имат воля заедно с тях да направят така, че страната ни да бъде по-добро място за живот и реализация.
„Нашата кампания беше позитивна, добронамерена, бяхме близо до хората и си говорихме не само за проблемите им, но и за решенията на тези проблеми. Говорихме си за възможностите пред нас и за желанието на тези хора в България след 12 май да продължи тази политика, която ГЕРБ реализира в продължение на  близо 4 години,  защото управленската програма на партията гарантира Европейското развитие на България.“, заяви Аксения Тилева казанлъшкия представител под номер три в листата за кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ. 

Гости на събитието бяха д-р Кирил Добрев - втори в листата от старозагорски регион, Аксения Тилева – трета в листата, Пламен Русев – под номер шест в листата, доц. д-р Христина Милчева – под номер двайсет в листата и Мария Желязкова – двадесет и първа в листата.

В края на събитието младежите и кандидатите за народни представители изиграха няколко игри на боулинг и си пожелаха успех на 12 май.Пресцентър на  предизборен щаб
на ПП ГЕРБ-Казанлък

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: