Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ЖЕНИ ГЕРБ организират Дамско рали под мотото „Шофирай с разум“

Е-мейл Печат

Дамско Рали под мотото „Шофирай с разум“  ще се проведе в неделя /28.4.2013 г./ от 15 ч. пред хотел Казанлък. С тази инициатива ЖЕНИ ГЕРБ призоват за по-голяма безопасност на пътя и припомнят, че правителство на Бойко Борисов намали жертвите по пътищата двойно чрез мерки за безопасност и видеоконтрол /от 1061загинали през 2008 г. на 599 жертви през 2012 г./.

Участничките ще демонстрират майсторски умения в управлението на автомобилите си. Дамата преминала най-бързо през трасето ще спечели първото място и голямата награда  - безплатно обучение по безопасно шофиране в „Академия за безопасно майсторско шофиране – Павел Жеков“. Зрелищното шоу ще  включва няколко елемента: змейка, гараж, слалом и тунел. На ралито ще журират: Павел Жеков – преподавател по безопасност на движението в „Академия за безопасно маийсторско шофиране – Павел Жеков“, Валя Панталеева – организатор на Дамския рали шампионат на България и Констанца Томова – многократен шампион в дамския рали шампиона.
Гости на събитието ще бъдат: Аксения Тилева – кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ, Павел Жеков – преподавател по безопасност на движението в „Академия за безопасно майсторско шофиране – Павел Жеков“, Тихомир Златков – единственият българин европейски шампион по рали, Валя Панталеева – организатор на Дамския рали шампионат на България, Констанца Томова – многократен шампион в дамския рали шампионат, Стефан Георгиев – многократен шампион в автомобилния спорт.
Всяка дама, която желае да се запише за участие може да се обади на телефон  0882 539 624 не по-късно от петък / 26.4.2013 г./.
Условия за участие: изряден автомобил /сключена гражданска застраховка/и шофьорска книжка.
Организира се от ЖЕНИ ГЕРБ със съдействието на Автомобилен спортен клуб Ефко рейсинг Казанлък - петкратен отборен шампион на България

Пресцентър на  предизборен щаб
на ПП ГЕРБ-Казанлък
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: