Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Със заповед на кмета: Празничният петъчен ден – 3 юни ще бъде неучебен

Е-мейл Печат

Каним всички малчугани заедно да отпразнуваме Международния ден на детето – 1 юни в парк „Розариум“ от 10:00 ч. до 12,00 ч.! Там Ви aниматорите от група "Веселяците" от град Русе, които са подготвили весели и забавни игри., организира за всички малчугани детски празник с много игри и забавления. Обещаваме много изнанеди, музика, подаръци и добро настроение!

Празничната програма продължава в 19,00ч. в ДК„Арсенал“, където ще се проведе традиционното детско шоу "Принцеси на розата". В него ще участват 24 момичета от подготвителните групи на всички детски градини в община Казанлък. В спектакъла ще се включат танцьорите от Детско-юношески фолклорен състав „Арсенал“ с художествен ръководител и хореограф Ваня Минчева, както и балетна школа "Па Де Кре", град Стара Загора, с ръководител Кремена Костова. Входът е свободен. 

Празничните събития за Деня на детето са организирани от Община Казанлък, съвместно с Местната комисия за борба срещу ппротивообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Със заповед на Кмета празничният петъчен ден – 3 юни ще бъде неучебен за всички училища на територията на общината.

Очакваме ви!

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: