Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Казанлък трябва да бъде в ТОП 10 на световните туристически дестинации

Е-мейл Печат

Това заяви водачът на листата за народни представители от старозагорски регион на откриването на кампанията на ПП ГЕРБ в Казанлък. Събитието, състояло се  вчера в Културен дом Арсенал, продължи малко повече от час.

 

Кметът на Община Казанлък и общински координатор на ПП „ГЕРБ” Галина Стоянова откри церемонията, като направи кратък отчет на постигнатото от общината през последните 18 месеца. Стоянова посочи че всичко, което е направено в Казанлък за този период е благодарение на правителството на ГЕРБ. „През последните 18 месеца почти всички министри са посетили нашия град. Разговорите с тях определиха приоритетите, които да бъдат финансирани с държавни пари.” - заяви кметът. „Лиляна Павлова е не само жена и човек с висок рейтинг, но и министър, чийто национални приоритети винги минаваха през региониоте и общините”. Галина Стоянова даде пример с проектирането и финансирането на обходния път на Казанлък и детелината, която започва да се строи за свързването му с индустриалната зона на града ни. Благодарение на разбирането и подкрепата на регионалния министър Павлова - Казанлък, Долината на тракийските царе и целият регион са станали национален приоритет.
Пред гостите бяха представени първите 11 от кандидатите за народни представители на ПП „ГЕРБ”, които бяха посрещнати с бурни аплодисменти от публиката. Казанлъшкият кандидат за народен представител, който е на 3-то място в листата на ГЕРБ - Аксения Тилева благодари за оказаното доверие и каза: „Аз съвсем съзнателно влязох в този екип; наистина добър и сплотен екип, с който да направим целия този регион едно достойно място за живеене”.

Водачът на листата на 27-ми МИР Стара Загора Лиляна Павлова бе посрещната с бурни ръкопляскания от препълнената зала. Тя обеща пред своите избиратели, че ще работи за това, Общините от северната част на Розовата Долина да станат една отлична дестинация за туристите от цял свят. „Само по-този начин ще можем да докараме чуждестранни инвеститори, да подпомогнем местния бизнес и да повишим доходите.” Лиляна Павлова обеща на своите избиратели да вкара Казанлък в топ 10 на световните туристически дестинации и ги призова да гласуват с бюлетина 15 за ПП „ГЕРБ”, защото хората от тази партия знаят как да работят за европейското развитие на България, поучили са се от своите грешки и имат воля да поведат страната ни във вярната посока.
След официалната част публиката бе поздравена с миниконцерт на Трио Гранди Тенорите. Трмата певци от Старозагорската опера очароваха казанлъчани и гостите в залата с изпълнения на италиански кацонети, част от произведения на Верди, Моцарт и съвременен руски шансон с класически аранжименти.

По рано през деня Лиляна Павлова посети гробниците: Шушманец, Голяма Косматка и Оструша и се запозна отблизо с историите на древните храмове. По време на посещението си в Голяма Косматка бившият регионален министър се срещна с група английски туристи, които й разказаха, че са силно впечатлени от откритията в казанлъшкия регион. Тя също бе впечатлена от многото исторически обекти в долината и бе категорична - „Долината на тракийските царе не е далеч от превръщането си в Световен туристически център”. Добави още, че ще се направи всичко възможно да бъдат осигурени още средства за консервация и социализация на нови обекти, които да се включат в туристическите маршрути. Според нея с общите усилия на общините от региона ще бъде осигурено необходимото финансиране за превръщането на Долината на тракийските царе в световен туристически център.


Пресцентър на  предизборен щаб
на ПП ГЕРБ-Казанлък


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: