Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Аксения Тилева: „Библиотеките и училищата, заедно трябва да събудим интересът на децата към книгите.

Е-мейл Печат

На кръгла маса, днес,  в библиотека Искра бяха обсъдени възможностите за развитие на библиотечното дело в община Казанлък. На срещата присъстваха, работещите в читалищните библиотеки от всички населени места в Общината.   
Анна Кожухарова – директор на библиотека Искра благодари на Аксения Тилева за това, че е приела поканата да присъства и освен като кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ я представя и като член на Обществения съвет към библиотеката и съмишленик. „Библиотеките трябва да си сътрудничат с училищата, защото училището образова и възпитава, а библиотеката възпитава и образова. Детската библиотека трябва да е синоним на знание и вдъхновение, децата не трябва да се страхуват от книгите, а да ги обичат.“, подчерта г-жа Тилева. Тя поздрави всички в тази сферата за това, че работят с много ентусиазъм и всеотдайност.
Тилева подари книгата История на Библиотеката в гр. Йези - Италия на библиотека Искра, както и различни томове от комплекта за Чудомир на всички читалища в Община.
„Ние имаме нужда някои да ни обърне внимание и се радваме, че г-жа Тилева е тук, сега“, заяви Анна Кожухарова.
„Никога не трябва да спираме да се учим, ние сме партньори и не трябва да се делим. Кураж, сила и творческа мисъл. Всичко е в нашите ръце.“, категорична бе Тилева.


Пресцентър на  предизборен щаб
на ПП ГЕРБ-Казанлък


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: