Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Аксения Тилева: Казанлък трябва да е туристическия център на България

Е-мейл Печат

Развитието на Казанлък и региона като културен и туристически център на България, както и изграждането на обходния път на Казанлък представляващ трети етап от проекта за тунел под  връх Шипка са сред основните  приоритети пред кандидатите за депутати от ПП ГЕРБ от 27-ми старозагорски избирателен район. Това стана ясно по време на пресконференция, днес на която бяха представени  Аксения Тилева, д-р Кирил Добрев и Пламен Йорданов – кандидати за народни представители от ГЕРБ.  „Ранната предучилищна подготовка, обновяването на базата в училищата и детските градини, повишаването на квалификацията на учителите са сред големите постижения на правителството на Бойко Борисов”, категорична бе представителката на Казанлък в листата на ГЕРБ Аксения Тилева и допълни, че нашият регион има своите ясно начертани цели, които трябва да следваме и да помагаме да се случат, заедно като един работещ екип.

„Програмата, която ГЕРБ предлага е реалистична, ние не обещаваме чудеса, но обещаваме да работим здраво.  Ще продължим с реформите, ще продължаваме да модернизираме България чрез усвояване на пари от европейските фондове. Казанлъшката кандидатура в лицето на Аксения Тилева е голяма подкрепа в тази насока, защото опитът й по изготвяне и реализиране на Международни образователни проекти е добре разпознаваем от педагогическата колегия в цялата страна и е дал вече своите резултати. Листата с кандидати за народни представители с водач Лиляна Павлова е много силна и добре обмислена”, заяви Николай Златанов от ГЕРБ- Казанлък.

Аксения Тилева е педагог,  директор на ЦДГ „Мечо пух”.  Като народен представител от Казанлък ще работя за доброто реализиране на спечелените вече проекти, които са на стойност близо 70 милиона лева и развитието на културния и историческия туризъм в Долината на розите. Личното й посланието, което ще я води в кампанията е „Ще работя с разум и сърце за по-добър живот на хората от Долината на розите.”

Допълнителна информация:
Д-р Кирил Добрев  е Специалист по анестезиология и интензивна медицина, от юни 2011 г. до април 2012 г. е замeстник  министър на здравеопазването, в момента е управител и завеждащ отделение по анестезиология и интензивно лечение в новосформираната болница МБАЛ „Св.Иван Рилски”, клон Стара Загора. „Усвояването на пари от Европейски фондове за  МБАЛ „д-р Хр. Стамболски” в Казанлък е на много високо ниво, най-важното обаче е изграждането на дългосрочна стратегия в здравеопазването като времеви отрязък от минимум 20-25 г., което ще даде сигурност и яснота на политиките в тази посока за всички заинтересовани страни“, допълни д-р Кирил Добрев.
***
Аксения Тилева е роденa е в с. Крушовене, Община Долна Митрополия. Магистър по предучилищна педагогика от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. От януари 1995 до момента е директор на Целодневна детска градина „Мечо пух” в Казанлък.  Председател на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „С грижа за децата до 7”, член на оценителни комисии по Оперативна програма „ Развитие на човешките ресурси”. 
***
Пламен Йорданов е на 32 г. от Стара Загора. Завършил е УНСС, гр. София със специалност „Финанси”. Общински съветник и ръководител на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Стара Загора. Председател на постоянната комисия по бюджет и финанси. Общински организационен секретар на ПП ГЕРБ в Стара Загора.

Пресцентър на  предизборен щаб
на ПП ГЕРБ-Казанлък

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: