Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Илона Георгиева от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с бронзов медал и специална награда

Е-мейл Печат

VIII Международен конкурс „Звукът на времето“ се проведе от 4 до 6 юни  и събра млади талантливи певци и инструменталисти от цялата страна. Участниците се състезаваха в различни категории-Поп, Рок, Джаз, Мюзикъл, Евъргрийн и бяха подбрани и оценявани след предварителна селекция от авторитетното жури с председател Иван Лечев и членове Емил Струнджев, Нели Андреева, Клавдия Василаче и Майа Бошева.

Десет годишната Илонка Георгиева показа добри вокални и артистични качества с джаз песента „Cheek to cheek“ на Дорис Дей  и бе отличена с две награди - бронзов медал и специална награда. Тя е възпитаничка на вокалния педагог Мариана Мъгева и увеличи трофеите на Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“.

В категория класическо пиано три възпитанички на г-жа Мъгева се представиха много успешно в онлайн формата на конкурса. Валентина Тояганова, Виктория Гочева и Антония Хърлева получиха медали и Дипломи за отлично представяне за клавирните си изпълнения.

На талантливите деца от Школа за пиано и поп пеене „Орфей“ им предстои голям концерт на 19 юни в Литературно – художествен музей „Чудомир“ и поредица от музикални участия на големи национални конкурси.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: