Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Жени ГЕРБ - Казанлък с топъл жест за големия християнски празник на семейството

Е-мейл Печат

На 21 ноември православната църква чества празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж. По този повод жените от присъдружната организация на ПП ГЕРБ в Казанлък направиха посещение в центровете за настаняване за деца и младежи и в Защитеното жилище за младежи с увреждания.

За всяка от малките къщички беше осигурено дарение от хранителни продукти и торта за празника. Във времето си прекарано в домовете, дамите от ГЕРБ обсъдиха в непринуден разговор за положителните промени на потребителите им, така и за техните им емоции и трудности с които се сблъсква персонала на социалните услуги.

"За пореден път реализираме тази инициатива, за да покажем нашата подкрепа към децата и младежите настанени в малките домове и към екипа, който работи в тях. Избрахме този ден, защото тези деца растат без родители и подкрепа от близки и имат нужда да усетят внимание и топлина, а персонала на центровете от подкрепа. Разбираме, че еднократно посещение не е достатъчно, затова планираме и други инициативи с насоченост към тези групи!"- споделят от Жени ГЕРБ - Казанлък.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: