Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Емил Христов (ГЕРБ#43): Казанлък имаше и има нужда от Галина Стоянова

Е-мейл Печат

“Казанлък има история. Градът имаше нужда от някой, който да направи историята по-ярка и бъдещето по-близко. Казанлък имаше нужда от Галина Стоянова”, заяви заместник-председателят на НС Емил Христов на тържествената церемония в града на розите, където ГЕРБ (#43) представи постигнатото и визията за развитие в мандат 2019-2023 на кандидата си за кмет на община Казанлък Галина Стоянова, листата с кандидати за общински съветници и кметове на населени места в община Казанлък. Христов подчерта, че именно Галина Стоянова бе тази, която събра хората в едно: “Тя беше човекът, който каза: “Няма дразги, има единство! Дайте да работим за Казанльк!” И ето тя го прави успешно вече осем години така, както много големи градове не могат да го направят. Периодът, който идва пред нас, е ключов - ще изберем накъде ще тръгнем. Тук трябва да проявим разум, воля, мисъл, но и сърце!” - категоричен бе заместник-председателят на НС Емил Христов.Галина Стоянова е първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря.

награди и отличия:

- носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население;

- носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“;

- носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „Mестен политик“;

- носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена  от РИДистрикт 2482.Галина Стоянова е член на  Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: