Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Финал на Общинския кръг по волейбол за 8 – 10 клас

Е-мейл Печат

Днес в спортната зала на стадион ,,Севтополис“ в Казанлък завърши Общинският кръг по волейбол за възрастова група 8 - 10 клас.

Първенци са волейболистките на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“ при девойките и отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт при юношите.

Момичетата и момчетата на СУ,,Екзарх Антим I“ завоюваха твърдо вторите места в двете класирания.

Трети при девойките са състезателките на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм, а при юношите - отборът на ПГ,,Иван Хаджиенов“.

Община Казанлък награди победителите с грамота, купа и топка, а заслужилите второ и трето място – с грамоти.

Първенците продължават състезанието на областен кръг следващата сряда в град Стара Загора. Там на 26 февруари се изиграха срещите от Областен кръг за възрастова група 5 - 7 клас. Момичетата и момчетата на казанлъшкото ОУ“Кулата“ се представиха достойно и завоювха първото място при девойките, които продължават надпреварата на зонален кръг, а юношите убедително стъпиха на втората стълбичка.

Община Казанлък благодари на всички ученици, които участват в спортните състезания и им пожелава никога да не се предават и да играят със силен спортен дух за успех и в следващите етапи от състезанията!

 

Пресцентър на община Казанлък

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: