Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Председателят на МГЕРБ Казанлък Боян Каличков стана баща

Е-мейл Печат

Теодора Каличкова се появи на бял свят на 1 декември (петък) в 18:45 часа. Тя е дъщеря на председателя на младежката структура на ГЕРБ в Казанлък Боян Каличков и неговата съпруга Диaна Каличкова. Малката Теди проплака в казанлъшката МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" под грижите на д-р Нине Нейков, д-р Селис Казалиева и акушерката Валя Дeлидимова. С перфектни мерки - 3,800 кг. и цели 51 см. височина, родена под зодиакалния знак на Стрелец, малката принцеса е благословена с творчески ум и огромна енергия, както и с любовта на своите родители и близки.

Боян Каличков е Бакалавър от Нов Български университет в специалност „Финанси". Работи в частна фирма като програмист производствени машини с ЦПУ. Общински съветник в Общинския съвет - Казанлък в мандатите 2011-2015 и 2015-2019. Той е зам.-председател на комисията по икономика, бюджет и финанси и член на комисията по селско и горско стопанство в местния парламент. От 2011 г. заема поста председател на Младежи ГЕРБ – Казанлък. Член на ръководството на партията в града на розите. Каличков взе за своя съпруга прекрасната Диана Иванова на 22 октомври 2016 година.

Областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ честити голямата радост на родителите и пожелава здраве и любов на цялото семейство!

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: