Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Казанлък избра своите делегати за Редовното отчетно-изборно национално събрание на ПП „ГЕРБ"

Е-мейл Печат

ГЕРБ – Казанлък проведе общинско събрание за избор на делегати за Редовното отчетно-изборно национално събрание на партията, което ще се проведе на 26 ноември в София. Представителите на казанлъшката структура ще бъдат Нено Влайков, Виктория Войводова, Мария Цонева и Валентин Кралев. За тази конференция по право участват като делегати и народния представител в 44-то Народно събрание Борис Кърчев, Общинският координатор на ПП ГЕРБ – Казанлък  и кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и Председателят на Общиснки съвет – Казанлък и член на ръководството на общинската структура Николай Златанов.

На форума присъстваха кметът и общински ръководител на ПП ГЕРБ Казанлък – Галина Стоянова, старозагорският ръководител и народен представител Емил Христов, колегата му от 44-то НС Борис Кърчев, както и депутатите в 43-то НС – Нено Влайков и 42-то НС Аксения Тилева, общински съветници, кметове на населени места, редовни членове на местната структура.

По време на срещата с казанлъшкия актив на партията, народният представител Борис Кърчев говори за „езика на омразата“, който напоследък изостри дебатите в Народното събрание. Според него, трябва да се създаде единен етичен кодекс, който да бъде спазван от всички партийни представители. „Такъв етичен кодекс има в 44-то Народно събрание, но в него по никакъв начин не е засегнато това злонамерено говорене. Този език на омразата, който съществува от трибуната на парламента, се предава от журналистите и медиите към обществото. Затова е изключително важно какъв пример дават политиците. Те трябва да сдържат своите страсти, да се изразяват аргументирано и с факти спрямо опонентите си. Моята идея е да бъде повдигната обществена дискусия и с моите колеги народни представители евентуално да предложим единен етичен кодекс". За Кърчев в момента БСП няма друг силен ход, затова разчитат на фалшивите новини и езика на омразата.

Пред членовете на ГЕРБ народният представител Емил Христов определи гласувания в НС  Бюджет 2018 като изключително силен. „Горанов го определя като социален. Затова са затруднени колегите от БСП и ДПС да го критикуват“, посочи той. „Приходната част е нормална и брутният вътрешен продукт на държавата расте. „Ако преди 10 години ние сме имали значително по-нисък БВП от Хърватска, то сега ги изпреварваме. Тоест, нашето правителство успява да води правилната политика за повишаване доходите на хората“, категоричен бе народният представител. И посочи, че за 2017 година са планирани 100 млн. лв. за увеличение на заплати и пенсии, а за 2018 са предвидени повече от 700 млн. лв. „БСП това ги плаши, защото хората ще разберат истината - кой най-добре управлява и как най-добре трябва да се управлява България", категоричен бе Емил Христов.

В края на срещата кметът на Казанлък и общински ръководител на ГЕРБ Галина Стоянова покани гражданите да присъстват на годишния отчет на Общината, който ще се проведе в Деня на Християнското семейство, 21 ноември, от 18:00 часа в Културно-информационен център на ул. „Искра 4“.

Снимка: Архив

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: