Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Казанлъшките баскетболисти се класираха втори на турнир в Пловдив

Е-мейл Печат

Баскетболистите на БК "Розова долина" се завърнаха втори от провелия се в Пловдив 6-ти традиционен мемориален турнир „Тодор Ненов“.

Кадетите от града на розите в първият си мач се наложиха над отбора на БК "Марица-Каршиака" с резултат 35:18. Във вторият мач срещу отбора на "Академик" Пловдив младите казанлъшки баскетболисти показаха красива игра, но в крайна сметка отстъпиха пред по-класният противник с резултат 39:31. Така в крайното класиране те спечелиха второто място. "Освен, че спечелиха второто място, момчетата ни станаха любимци на едни от най-големите ни имена в женският баскетбол - Лалка Хорозова, Ангелина Михайлова и Нина Хаджиянкова. Но най-голям фен на отбора на Казанлък стана великата Пенка Стоянова" сподели треньорът  Николай Тенев.

Турнирът бе посветен на казанлъчанина Тодор Ненов, който е един от 12-те големи треньори по баскетбол в града на тепетата. Името на Ненов стои гордо сред имената на другите големи треньори като Васил Кожухаров, Георги Йотков, Иван Николов, Йордан Делев, Любен Илиев, Любомир Гичев, Марин Груев, Симеон Вулев, Симеон Иванов, Тенчо Начев и Христо Маринов.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: