Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

На Игнажден настаниха първото дете в приемно семейство в Казанлък

Е-мейл Печат


На 20 декември, Игнажден, бе настанено в приемно семейство първото дете l Казанлък. По проекта „И аз имам семейство” има 3 утвърдени приемни семейства, в едното от които днес вече е настанено първото приемно дете, а първите приемни родители са Даниела и Емил Иванови. На 20 декември бяха връчени и техните договори с Община Казанлък, включващи договор за грижа за дете настанено в приемно семейство и договор за отглеждане на дете от професионално приемно семейство.


Вечерта премина и в дух на благотворителност. Представена бе художничката Румянка Кипрова – също утвърден приемен родител. Целта на подредената от нея изложба-базар е набиране на финансови средства за подпомагане на предстоящо настаняване на приемно дете в нейното семейство. Средствата са необходими на Румяна, която в момента е без работа, за осигуряване на дрехи, обувки и други предмети от първа необходимост на детето, докато като приемен родител получи първите финансови средства по договора.

Под ведрото настроение за свършена добра работа и с надежда за увеличаване на приемните семейства в Казанлък премина вечерта навръх знаменателния Игнажден.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: