Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Коледарчета наричаха добри думи в Община Казанлък

Е-мейл Печат

На 21 декември, вместо краят на света, в Община Казанлък дойдоха коледари. Весели, засмени със стихчета и песни те изрекоха ведри пожелания за здраве, берекет и много успехи на община Казанлък. Посрещна ги кметът Галина Стоянова, която не само ги почерпи с коледни сладкиши, но им даде лично от себе си парички, за да е пълна и тяхната година и да си направят богато коледно тържество.
Коледарчетата са възпитаници на  ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с директор Цветолина Цветкова и в момента са ученици във ІІ и ІІІ клас.

Веднага след тях в Общината дойдоха и младите журналисти от ОУ „Георги Кирков“, които поздравиха кмета и раздадоха последния си брой на своя вестник „Училищен живот“.

По-рано сутринта кметът Галина Стоянова заедно със своите заместници Петър Косев, Лилия Цонкова и Даниела Коева се срещна на чаша ароматно кафе и сладкиши с журналисти от всички медии, работещи на територията на община Казанлък. Неформалната среща бе изпълнена с взаимно уважение, сърдечни пожелания за предстоящите Коледни и Новогодишни празници и много идеи за бъдеща съвместна работа за развитието на Казанлък и неговото най-добро представяне пред света.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: