Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Община Казанлък благодари на дарители

Е-мейл Печат


Грамота с благодарност за дарителския жест и паметен знак на Община Казанлък връчи кметът на общината Галина Стоянова на казанлъшките фирми  „Българска роза – Севтополис“ АД  и „Гуала Клоужърс България“ АД.  Двете фирми са откликнали на апела на кмета да подкрепят финансово Общински пенсионерски клуб – Казанлък. С дарените от двете фирми средства и с труда на общински служители изцяло е подменена дограмата на пенсионерския клуб. С това разходът на електрическа енергия за отопление през студените зимни месеца значително се намалява, казва председателят на клуба Еленко Илиев.

Кметът Галина Стоянова връчи грамота и паметен знак на Община Казанлък на Бончо Шолев, изпълнителен директор на „Българска роза – Севтополис“, и на представителите на „Гуала Клоужърс България“ с благодарност за дарителството. Кметът подчерта, че благодарение на отзивчивостта на казанлъшките фирми, условията във втория дом на възрастните хора от Казанлък – пенсионерския клуб, е станал уютно и добре отоплено място, където хората се събират за игри, за тържествени поводи или просто на сладка приказка.

Когато човек дава, е много по-щастлив, отколкото когато получава, беше отговорът на дарителите, удовлетворени от резултата на техния жест.

Вокална група „Хармония“ към Общински пенсионерски клуб-Казанлък и група „Белканто“ към клуба в с. Шейново изнесоха концерт по случа новата придобивка и настъпващите Коледни и Новогодишни празници. „Черешката на тортата“ в коледния концерт бяха изпълненията на две достолепни казанлъшки дами – Лилия Димитрова, която прочете свои стихове, и на Елена Цветкова - на песента „След теб“.

По време на тържеството се роди и поредната добра идея, дадена от Нено Крачанов, ръководител на двете вокални групи - през 2013 г. в Казанлък да се организира концерт с изпълнения на творби на казанлъшки композитори.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: