Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Борис Кърчев: Поисках прошка от родителите си, а на другите прощавам

Е-мейл Печат

На Сирни Заговезни тази вечер в Казанлък на поляната пред Етнографски комплекс „Кулата“ се събраха стотици казанлъчани. Кукери прогониха злите духове от душите и града ни, млади, стари и деца извиха хора около огъня. Момчетата прескачаха жаравата накрая за здраве.

Йоана Йончева-Фильова участва в празника заедно с трите си малки момчета и съпруга си Николай Фильов. Борис Кърчев беше тук  заедно с двамата си синове и съпругата си Мирослава Стефанова. Кметът на Ръжена Апостол Терзиев със съпругата си Пламена и двете им момчета, общински съветници от ГЕРБ, приятели на Борис Кърчев и Йоана Фильова дойдоха за да пожелаят успех на кандидатите за народни представители. Взаимно да си поискат прошка и да простят на всички други в началото на предизборната кампания. И с чисти сърца да продължат напред. 

Прошки е много личен  ден, ден в който семейството и близките хора си прощават. Но е и ден последен за смирение преди началото на Великите пости. Тази година, християнският пост съвпада с предизборната кампания, която по стар български обичай, вероятно ще излезе от добрия тон накрая. Благовещение пък е в самия ден за размисъл. И колкото и да се струва някак си неправилно да се говори за политика в деня за прошка, все пак съвпадението на тези празници е знак. Знак, който политиците, също като всички хора - имат правото да прочетат с разум и мъдрост и да го последват с честно и добро сърце.

От кого поискаха прошка и на кого простиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова, вижте:


Free Joomla Extensions

Парламентарни избори 2017

27 МИР Стара Загора

№11 ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: