Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Весела Коледа пожелава Читалище „Искра” на казанлъчани с концерти и спектакли

Е-мейл Печат


Четири от школите в Читалище „Искра” подготвят  коледен спектакъл. Празничните изненади ще бъдат представени на казанлъшката публика в седмицата преди Рождество Христово. Коледното добротворство вдъхнови за  приключения Детската театрална школа, Школата по спортни танци, Балетната школа и Школата по стрийт танци. Спектакълът „Коледни приключения” подготвят за представяне на 18-ти (17:30) и на 22-ри декември (11:00) заместник-председателят на Читалище „Искра” Веска Кирилова и Мая Стоянова- художествен ръководител по театрални изкуства. Кирилова и Стоянова обещават коледна фиеста, много музика, смях и празнично забавление в залата на Читалище „Искра”.

Всички, които обичат коледните песни, Смесеният хор „Петко Стайнов”, Вокална група „Севтополис” и формациите при Вокална студия „Искрица” ще поднесат  Рождественската магия в незабравими мелодии, събрани в концерта „Да посрещнем Коледа с песен”.
Концертът ще се състои на 17-ти декември на площад „Севтополис” от 17:30.  Читалище „Искра” очаква тийнейджърската публика на 21 декември от 19:00 в зрителната зала  на „Един концерт …на края на света”, представен от музикалната група „Arm the homeless”. 
Коледните си пожелания с клавиши и струни ще поднесат възпитаниците на Валя Костова, Ралица Бонева, Георги Пильонов и Михаил Христов от класовете по пиано, цигулка, акордеон и синтезатор. Коледните концерти са на 18 и 19 декември в Музей „Чудомир” от 17:30.
„Рождественска вечер” ще сътворят с неподправен талант  учениците по пиано на Елена Юлиянова на 17 декември. Концертът ще се състои от 17:30 в Музей „Чудомир”.
Ансамбълът за народни песни и танци „Искра” ще нарече казанлъчани с  традиционна благословия, пожелавайки здраве и плодовита година на Коледен фолклорен концерт  на 20 декември от 18:30 в залата на Читалище „Искра”.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: