Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев посети Казанлък

Е-мейл Печат

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев присъства на годишнината от написването на бойния марш “Велик е нашият войник” в Казанлък

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев присъства на отбелязването на 100-годишнината от написването на бойния марш на Българската армия “Велик е нашият войник” в Казанлък.

По време на церемонията беше представен проект за паметник на бойния марш “Велик е нашият войник” и беше валидирана специална пощенска марка.

„Паметникът е много впечатляващ – върху него е написан оригиналният текст на марша на 23-ти пехотен шипченски полк. Маршът е написан  през 1916 г. на Охридското езеро, след бойните действия. Текстът е толкова впечатляващ, че песента става любима на всички български войници. Паметникът на бойния марш на Българската армия в Казанлък е вторият в света, посветен на музикално произведение“, обясни Пламен Манушев. „За мен днешните тържества тук са много вълнуващи и наистина патриотични. Мастилницата, перото, гилзите и меча – талантът на хората, героизма и паметта за войниците, дали живота си за родината, за всички мъже, пяли тази песен – всичко е събрано. Това ще е невероятен символ за град Казанлък”, допълни Манушев. Според него валидираната марка, която изобразява военните символи, е истинско произведение на изкуството.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент присъства и на празника на завод „Арсенал“, който се намира в Казанлък. По думите му, това е една наистина успешна фабрика с 9000 работници. „Служителите тук получават високи заплати, доста над средното.  Заводът е създаден преди Освобождението на България. Радвам се, че последните няколко години фабриката отново е във възход. Има поръчки до 2018 г. и  върви уверено напред – това е добър знак за развитието на българската икономика и за просперитета на държавата. Чрез развитието на бизнеса съм убеден, че ще имаме стабилна държава. Това е нашето желание - ние ще работим в интерес на гражданите. За нас с кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева това ще бъде приоритет“, посочи още Пламен Манушев.

Прецентър на ПП "ГЕРБ"

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: