Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

В град Николаево не са регистрирани превишения на нормите, характеризиращи качеството на въздуха

Е-мейл Печат

Приключи работата на преносимата апаратура за аварийни ситуации за контрол на качеството на въздуха в град Николаево, област Стара Загора. Отчетените концентрации по всички наблюдавани показатели са в норми и не съществува опасност за здравето на хората в града. Измерванията започнаха рано тази сутрин след подаден сигнал в РИОСВ – Стара Загора за изтичане на газ от резервоар в Складова база за пропан – бутан в Николаево.

Екип от експерти на РИОСВ – Стара Загора и Регионалната лаборатория към ИАОС бяха на мястото на инцидента в град Николаево, област Стара Загора. Те следяха за качеството на въздуха след сигнал за изтичане на газ от резервоар в Складова база за пропан – бутан.

На мястото на инцидента незабавно е била разположена преносима апаратура за аварийни ситуации за контрол на качеството на въздуха, която  да следи концентрациите на 26 показателя. Измервания са правени на портала на обекта и в две точки край най-близките жилищни зони. Регистрираните концентрации по наблюдаваните параметри не показват превишения на нормите. Няма опасност за здравето на хората в града.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: