Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Калоян Петров е новият областен лидер на Движение България на Гражданите –Стара Загора

Е-мейл Печат

На 28 юни 2016 година на областно събрание на Движение България на Гражданите за областен координатор беше избран Калоян Петров. В цялата област има около 500 членове на партията като всяка от шестте общински структури участва в избора чрез свои делегати. Изборът на областното събрание беше потвърден на Национален съвет на ДБГ в събота в Русе.

Калоян Петров е член на ДБГ от началото на 2014 г. В края на същата година той създава първото младежко обединение на ДБГ в страната в Стара Загора като на учредяването му присъства лично Меглена Кунева. През 2015 г. той е избран за заместник председател на национален МДБГ, а в Стара Загора работи като  зам. областен координатор. На 25 години, маркетолог по професия, от 4 години се занимава с частен бизнес.

„Пред мен стоят първо организационни задачи. Ще се срещна вече като областен координатор с колегите от другите партии от Реформаторския блок, ще осъществя среща и с лидерите на другите политически партии в Стара Загора област. Ще се концентрирам върху единството на Блока и продължаване на процеса на разрастване и ярко присъствие на ДБГ в живота на областта и страната.

Всяка община има местни проблеми, които в новия политически сезон ще бъдат дискутирани и подкрепяни с предложения чрез новите ръководства.

Имам сили, готов съм да работя и да нося отговорност. Като млад човек съм екипен играч, консенсусен, но и борец  в името на каузи. Ще се доверя и на хората с опит в целия Реформаторски блок и тези от Гражданския съвет. Целите ни са общи”, това каза новоизбраният лидер пред областните делегати.

В началото на септември ще бъде първата му пресконференция и обявяване на задачите за първите 100 дни начело на партията в област Стара Загора.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: