Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Областният управител инж. Георги Ранов присъства днес на редовното заседание на Общинския съвет на М

Е-мейл Печат

Дневният ред включваше 23 точки. Общинските съветници взеха решение да предоставят имот в землището на с. Тулово за изграждане на ракетна площадка от Изпълнителната агенция за борба с градушките.

С пълно единодушие съветниците упълномощиха кмета Господин Господинов да приеме дарение в размер на 48 000 лв., с което ще бъде оборудвана фитнес зала в Спортно-младежкия център в Мъглиж. 

Единодушно беше взето и решението за преобразуване на имоти от публична в частна общинска собственост. Става въпрос за читалище „Пробуда-1869” в града. То ще бъде ремонтирано по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. На първия етап ще бъдат извършени ремонт и реконструкция на покрива на сградата.

Общинските съветници решиха също Община Мъглиж да кандидатства по същата програма с проекти за преустройство, основен ремонт и обновяване на читалището в с. Зимница и за оборудване и обзавеждане на читалищата в с. Ягода и в с. Тулово.

В края на заседанието зам.-кметът Душо Гавазов изказа благодарност от името на жителите на общината за съдействието и бързото решаване на въпроса с прехвърлянето на собствеността на третия етаж на сградата на Общината на Община Мъглиж.

Инж. Ранов от своя страна поздрави съветниците за експедитивната им работа и взетите решения в полза на гражданите на Мъглиж и другите села от общината.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: