Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Фенове на ПФК "Берое" - Стара Загора искат оставките на ръководството на клуба

Е-мейл Печат

Декларация от НФК Берое и активно подкрепящите отбора фракции: Rakia Power Beroe, Green Vandals, CP12, Zara Front, Varna Group и Ultras Beroe

Ръководството на НФК Берое Стара Загора и гореизброените фракции, на среща тази вечер, решихме да поискаме оставките на ръководството на ПФК Берое в лицето на: г-н Илко Русев, Наско Шилигарски и Иван Колев! Причините за това наше решение са неспособността и нежеланието за адекватно управление на вековен клуб, какъвто е Берое!

Поведението на по-горе изброените фигури в ръководството на ПФК Берое спрямо поредно ръководство на фен клуба отдавна се е превърнало в погубващ рецидив!

Още на първата си среща със сегашния Управителен съвет на НФК Берое г-н Илко Русев заяви, че не желае да е на поста, който заема, НО ТАКА СЕ НАЛАГА!

Да заемаш поста президент на ПФК Берое Стара Загора навръх стогодишнината на клуба е първо чест, второ отговорност и трето работа. За вас, господа, обаче явно работата за отбора стана неприятно задължение, тъй като отдавна не е нито чест, нито отговорност!

Какво направихте за стогодишнината, господа? - Оставихте общината да ви свърши цялата работа. Защо? - Защото така е по-лесно.

Само да ви припомним, че взимате не малки заплати за стандарта на България, за да вършите работа!

Само да ви питаме, колко мача имате, гледани на Берое този сезон, или по-конкретно, колко изпуснахте? Доста са май, а? А за мачове на децата от школата въобще да питаме ли?

С какво се опитвате да привлечете хора на стадиона? Идвали ли сте на касите на стадиона половин час преди мач? Хората си тръгват, защото не им се чака по един час на единствената работеща каса. В началото на сезона не обявихте цел, защото футболистите ни в съблекалнята я определяли! В коя фирма работник сам определя какво се изисква от него?!

Липсата на комуникация от ръководството към активно подкрепящите фенове доведе до ред проблеми, свързани с нашата работа по организацията за стогодишният юбилей.

Връхна точка в отношенията ни бяха днешните ви приказки по наш адрес - цитираме думите на Илко Русев по повод желаната от нас среща с вас на 28.03.2016 г. "Нямам време за тях, да правят каквото си искат". Е, отсега нататък ще правим каквото си искаме!

Пожелаваме ви спорна работа, но не и начело на ПФК Берое!

Чао!

Снимка: sportal.bg

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: