Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Веселин Андреев: Гласувайте с бюлетина номер 19! Заедно за Енина - с чисти мисли и дела!

Е-мейл Печат

През изминалите четири години в село Енина са инвестирани близо  1,3  млн. лева.

През изминалите четири години в село Енина са инвестирани близо  1,3 млн. лева. Това заяви кандидат-кметът от ГЕРБ за с. Енина Веселин Андреев по време на среща с жители на селото.  Той посочи, че това са средства от общинския бюджет, лични негови средства и такива, предоставени от бизнесмени. В Енина дойдоха повече от половината кандидат-съветници от листата на ГЕРБ, както и кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова. „Ние сме тук , за да подкрепим Веселин Андреев в амбицията му да продължи да работи за енинци. Той е човек с много опит, достоен лидер и в същото време е един от вас. Вие го познавате, защото той е доказал, че може да решава проблемите ви. ГЕРБ стои твърдо зад кандидатурата на  Веселин Андреев,” заяви Стоянова, представяйки своя отчет за дейността си в мандат 2011-2015 г. и подчертавайки, че на територията на цялата казанлъшка община са реконструирани 159 учици и Енина не прави изключение:„Инфраструктурата в общината беше в изключително тежко състояние. Успяхме да я  подобрим, както в града, така и в 19-те населени места. В Енина реконструирахме 8 улици. Ремонт направихме и на пътя Казанлък – с. Енина”, посочи Стоянова, като заяви, че разпределението на средствата за ремонтни дейности между град Казанлък и останалите 19 населени места в общината е на квотен принцип.”

Веселин Андреев, също направи своя отчет, в  основата на който за видимите резултати стои именно подкрепата, която е имал от отбора съветници от ГЕРБ и общинското ръководство в лицето на Галина Стоянова. Канидат-кметът за село Енина отчете, че уличната мрежа в селото е значително подобрена, покривът на кметството е ремонтиран и са изградени рампи за инвалиди. Визията на централната част на селото е подобрена с нова осветителна система и нови тротоарни плочки. „Обновена цялостно бе ритуалната зала  в гробищния парк, поставени бяха паметници на Енинския апостол и Бай Ганьо, в стадиона вече има изградени нови помещения,  реализиран бе проект по ПУДОС с изградена детска площадка и изчистено сметище в източния край на селото. Съвместно с община Казанлък разработихме проект на стойност над  200 хил лева., с който кандидатствахме пред Комисията по бедствия и аварии за оформяне и изчистване на дерето в западния край на селото. Скоро очакваме одобрението му”, информира Веселин Андреев.

Кандидатът за кмет на Енина посочи възстановяването на сградата на читалището и реализиране на нови проекти по ПУДОС, както и възможностите за кандидатстване по европейски програми като едни от най-важните приоритети, по които ще работи, ако спечели доверието на енинци на 25 октомври. Останалите приоритети в програмата на Веселин Андреев са:

  • Продължаване подобряването  на пътната инфраструктура в по-малките улици в селото;
  • Продължаване на работата по възстановяване и облагородяването на гробищният парк с изграждането на алеите и възстановяване на оградата;
  • Облагородяване на жизнената среда с изграждане на нови детски площадки и кътове за отдих;
  • Реализиране на проекта за изграждане на кръгово движение в центъра на Енина;
  • Изграждане на  осветителна система от ново поколение на територията на цялото село;
  • Подновяване на плочките в долната част на центъра, училището и детската градина;
  • Разширяването на моста в центъра на селото;
  • Реализиране на проекта за реконструкция и обновяване на сградата на бившата ясла и обособяването й в младежки център и пенсионерски клуб;

Преди да се проведе срещата с жителите на с. Енина,  ПП ГЕРБ подари на всички тях концерт на Веселин Маринов, а кандидатът за кмет от партията Веселин Андреев поиска доверието на енинци като обеща, че ще продължи да работи за популяризирането и утвърждаване на селото като привлекателно място за живеене и притегателна туристическа дестинация: „Надявам се отново да получа вашето доверие, което за мен ще е знак за добре свършена работа през изминалите четири години, но и отговорност за следващите четири. Имам силите, желанието и решителността да работя за вас. Бих успял само, ако усещам вашата подкрепа, само ако всички, заедно работим за каузата Енина, защото, както е казал Апостолът на свободата Васил Левски, народната работа стои над всичко. Гласувайте с бюлетина номер19! Заедно за Енина - с чисти мисли и дела!“ – призова Андреев.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ЕНИНА, гласувайте за Веселин Андреев с номер 19 в бюлетината, за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова с номер 19 в бюлетината и за общинските съветници от ГЕРБ с номер 19 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: