Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Дни на Полша в Казанлък

Е-мейл Печат

Дни на Полша в Казанлък Организират  от Младежки център за развитие „Взаимопомощ” на 15 ноември 2012 г.,четвъртък. Програмата е следната.
11:00 – 12:30 Конференция за ученици „Полша- неоткритото съкровище” (в Историческия музей). Конференция за историческите отношения между България и Полша, известни личности от Полша и важни събития от историята на Полша. Представяне на арт-инсталация.

 


Паралелна прожекция на полски документални филми (провежда се в съседно помещение, продължава по време на цялата конференция).
12:30 – 14:00 почивка
14:00 – 15:30 Конференция за ученици „Полша-неоткритото съкровище” (в Историческия музей). Конференция за историческите отношения между България и Полша, известни личности от Полша и важни събития от историята на Полша.
16:00 – 17:00 Полска музика, храна и традиции. Интеркултурна вечер за опознаване на полската култура и традиции (с участието на доброволци от Полша и на членове на Полския клуб в Стара Загора).
Всички дейности са под патронажа на Н. Пр. Лешек Хенсел, посланик на Република Полша в Република България. С любезното съдействие на Полски културен институт - София.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:




Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: