Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Цветан Цветанов и Галина Стоянова дадоха началото на двудневен спортен празник, организиран от ГЕРБ-

Е-мейл Печат

Цветан Цветанов: Галя е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ


Free Joomla Extensions

„Преди четири години подкрепихте Галина Стоянова и в Казанлък започна така желаната промяна. Днес резултатите са видими! Галя е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ, затова е важно да я подкрепите отново на 25-ти октомври с бюлетина номер 19”, това заяви в Казанлък председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той заедно с кандидата за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова дадоха началото на организирания от ГЕРБ в града на розите спортен празник, включващ: футболен мач, волейболен турнир, тенис турнир, стрийт фитнес състезание и маратонско бягане.

“Много е важно един кмет да има подкрепата на правителството. Като такъв през тези четири години, не само съм я усещала от правителствата на г-н Бойко Борисов, но и винаги съм била посрещана с въпроса: „От какво имате нужда?”. И след това са се случвали хубавите неща в нашата община”, заяви кандидатът за кмет на града на розите за втори мандат Галина Стоянова.

„Днес ние сме на спортните площадки, изградени с активното участие на нашата младежка структура. Благодаря ви, скъпи младежи, и знайте, че вашият труд е високо оценен от всички казанлъчани.  Това е пътят, по които ние показваме на младите хора, че имат своето място  в нашия град, имат своето бъдеще и те са перспективата за Казанлък”, допълни Стоянова.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пое ангажимент, че до средата на следващата година в Казанлък ще има още един комплекс с модерни модули за стрийт фитнес, финансиран от партията в продължение на политиката на ГЕРБ да изгражда спортни съоръжения. Цветанов обяви още, че ГЕРБ ще работи и за изграждането на тунела под Шипка, свързващ южната и северната част на България, проект, за който ГЕРБ ще работи да се осъществи до 2020 година.

Трите игрища, от където бе даден стартът на двудневния спортен празник, са реновирани със субсидията на ГЕРБ. Ремонтните дейности са на стойност над 65 хил. лева. Площадката за стрийт фитнес бе открита през 2012 г. Тя бе една от първите в България. Игрищата - комбинираното за волейбол и баскетбол и футболното, бяха открито миналата година и е напълно безплатно използването им от всички граждани.

„Спортният празник ще се състои тук, където ние младежите от ГЕРБ-Казанлък, с доброволния си труд, изградихме съоръженията. Радвам се, че площадките не остават празни, дори и в тъмната част на денонощието. Това беше и целта, когато започнахме – да построим игрища, които да се ползват безплатно от всички наши съграждани“, с тези думи председателят на младежката структура на ГЕРБ в Казанлък и кандидат за втори мандат общински съветник Боян Каличков приветства присъстващите.

На откриването на спортния празник бяха и народните представители Нено Влайков, д-р Кирил Добрев и Пламен Йорданов, кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Казанлък и кандидатите за кметове на кметства в Общината, издигнати от ГЕРБ.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, гласувайте за Галина Стоянова за кмет на общината с бюлетина номер 19, за общинските съветници от ГЕРБ с бюлетина номер 19 и за кметовете на населени места от ГЕРБ с бюлетина номер 19!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

 

 

 

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: