Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Петър Петков: Ще продължа да работя активно за всички вас в с. Кънчево!

Е-мейл Печат

Приоритетите ми ще са главно в сферата на здравеопазването, образованието, благоустройството и инфраструктурата, развитието на младежта и спорта в с. Кънчево

„Преди четири години ми гласувахте доверие и днес отново заставам пред вас с високо вдигната глава, за да поискам вашето доверие в изборите за местна власт. Ако го получа и бъда избран за кмет на с. Кънчево, ще работя само и единствено за вас! Приоритетите ми ще са главно в сферата на здравеопазването, образованието, благоустройството и инфраструктурата на селото, развитието на младежта и спорта”, заяви кандидатът за кмет втори мандат на казанлъшкото село Кънчево Петър Петков. Той не скри, че при встъпването си в длъжност преди четири години е заварил кални улици, разрушен асфалт, улици – нестопанисвани, неподдържани с години и труднопроходими за автомобилите.

Петър Петков подчерта, че днес, четири години след неговото управление, с подкрепата на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова и съветниците на ГЕРБ имаме ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. „Ще имаме и още, ако на 25-ти октомври гласувате с номер 19 в бюлетините!”, категоричен бе Петков.

За периода 2015 – 2019 г. той предвижда изготвяне на проект за цялостно изграждане и възстановяване на парка, както и ремонтиране на двете автобусни спирки в селото. Кандидатът за кмет втори мандат от ГЕРБ Петър Петков ще се заеме и с подмяната на водопровода и канализацията на ул. „Дунав”, с канализацията на ул.”Младост” и ул. „Лилия”. Предстои да асфалтира и част от ул. „Еделвайс”, ул. „Ален Мак”, ул. „Батак”, ул. „Възраждане”, ул. „Мир” и ул. „Дунав”. Петър Петков се ангажира да се погрижи и за младите в с. Кънчево. За тях той предвижда изграждането на допълнителни съоръжения за спортуване до мини футболното игрище. Ще съдейства и за развитието на местния спортен клуб „Гранит”. Петков не подценява и въпроса със сигурността и спокойствието на жителите на с. Кънчево. Той се ангажира, с помощта на РУ „Полиция” – Казанлък, да постави камери в централната част и на входовете на селото. „Ще организирам почистването на реките и деретата около селото от израсналите дървета и храсти.  Ще се погрижа и за почистването на речните корита”, заяви пред своите съселяни кандидатът за кмет втори мандат Петър Петков.

Да го подкрепят, в с. Кънчево дойдоха: народният представител от ГЕРБ в 43-тото Народно събрание Нено Влайков, кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидати за общински съветници от ГЕРБ. Всички те бяха единодушни, че Петър Петков има още какво да направи за селото, но, за да се случи всичко хубаво в Кънчево, неговите съселяни трябва да му гласуват доверие още веднъж. „Когато човек си върши работата, той си тежи на мястото”, категорична бе Галина Стоянова.

След встъпването си в длъжност като кмет на с. Кънчево, през 2012 г. Петър Петков започва цялостен ремонт на приземния етаж на училището и превръщането му в модерна детска градина. Полага 250 метра канализация на ул. „Изгрев” на стойност 27 000 лева. Извършва частичен ремонт на покрива на кметството.

През 2013 г. в с. Кънчево се асфалтира за близо 12 000 лева кръстовището на ул. „Здравец“ , „Еделвайс“ и „Батак“. Асфалтира се и част от ул. „Зора“ за 37 854 лв. През същата година се изгражда и 300 м. ограда на гробищните паркове, извършва се и ремонт на детската градина.

В следващата 2014 година от мандата си Петър Петков (ГЕРБ) асфалтира ул. „Мир”, закупува бензинова косачка за нуждите на селото, както и 10 скамейки и кошчета за отпадъци. Петков не подминава и местния Пенсионерски клуб. За нуждите на клуба бива закупена печка –камина и поставен балатум. За целта са дарени средства в размер на 2500 лева от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова и група съветници от ПП ГЕРБ.  По инициатива на младежите от с.Кънчево и по-конкретно на Атанас Захариев и Алейдин Мемишев бива започнато изграждането на спортно съоръжение – мини футболно игрище. За довършване на съоръжението е било необходимо закупуването и полагането на изкуствено тревно покритие на стойност 29 000 лв. „Средствата за това бяха осигурени лично от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова и група младежи на ПП ГЕРБ, за което много им благодаря”, заяви кандидатът за кмет втори мандат на с. Кънчево Петър Петков.

През 2015 г. видимите резултати от управлението му отново са налице. Асфалтирана е част от улица „Батак“ и ул. „Възраждане на обща стойност 38 168 лв. Ремонтирано е стълбището пред читалището и пенсионерския клуб. Чакълирана е част от ул. „Ален мак”, ул. „Дунав”, ул. „Тунджа”, ул. „Витоша” и ул. „Батак”.

За да подкрепите Петър Петков за кмет втори мандат на казанлъшкото село Кънчево, гласувайте с номер 19! За да е по-лесно постижимо успешното развитие на селото, гласувайте с бюлетина номер 19 за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и с бюлетина номер 19 за общински съветници от ГЕРБ!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: