Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Mall Galleria на 2 години

Е-мейл Печат

Колекцията си от златни песни подари  на 11.11.2012 г. за всички посетители, клиенти  и приятели на Mall Galleria Стара Загора Васил Найденов.
Подаръкът беше жест за втория  рожден ден на търговския център.
В продължение на 50 минути посетителите на Мол-а се наслаждаваха на невероятната атмосфера, създадена от певеца и неговите беквокалистки-Руми и Снежа, в компанията на „Телефонна любов”,  „Междучасие”, „Адаптация”, „Сбогом моя любов”, „След края на света”” и др. 
След втората песен лично Васил Найденов изтегли  името на късметлията, спечелил 6-тия поред LCD телевизор от празничната томбола на Mall Galleria Стара Загора. Това е Марияна Желязкова Митева.
В празничната седмица, посветена на втория рожден ден на най- доброто шопинг място в Стара Загора и региона, бяха раздадени над 1000 награди – предметни и парични и 7 телевизора за клиенти, закупили стоки от търговския център, на стойност над 22 лева на една касова бележка.
Празнична украса, приятна музика и над 3 хиляди  специални шоколадови бонбони, с бранда  на Mall Galleriaдопринесоха за доброто настроение по време на празника.
Кулминацията на празничния концерт беше огромната цветна паяжина от над 1000 брандирани с цветовете на Mall Galleria балони, зарадвала малки и големи в Mall Galleria- Стара Загора.
С това изненадите и подаръците за посетителите не свършват дотук.
От 6-ти декември  на територията на търговския център отваря врати голям коледен базар, а от  15-ти декември  до Нова година за доброто предпразнично настроение ви очаква и Коледната ни сцена: музика, песни, танци, забава-в най- доброто шопинг място.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: