Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Апостол Терзиев: Ръжена е моето минало, настояще и бъдеще!

Е-мейл Печат

„Ръжена е моето минало, настояще и бъдеще! Винаги съм искал в селото ни да се случват повече хубави неща. Ако кметът на Община Казанлък и общинските ни съветници от ГЕРБ не бяха припознали нашето село, то нищо от това, което направихме, нямаше да бъде факт”, с тези думи кандидатът за кмет трети мандат на с. Ръжена Апостол Терзиев се обърна към събралите се в препълнената зала в местното читалище. Той бе категоричен, че, когато кметът и общинските съветници са от една политическа партия и си говорят на един и същ език, успехите никога не закъсняват. Ето затова и днес с. Ръжена се радва на немалко нови придобивки. Изградена е канализация на ул. „Тунджа”. Улицата е чакълирана, като са поставени и нови бордюри. Чакъл е положен и по ул.”Ален Мак” и ул. „Русалка”, като ул. „Ален Мак” е подготвена за асфалтиране. Асфалтирани и с нови бордюри са: ул. „Пролет”, ул.”Дружба”, ул. „Тунджа”. Подменени бяха 25 броя улични лампи.

В централната част на селото бе изградено видеонаблюдение. Монтирана е нова автоспирка. Поставени са нови указателни табели в селото. Доставени бяха нови контейнери за смет тип „Бобър” за нуждите на населението. Изградена е ограда при християнския и мюсюлманския гробищен парк, като в християнския гробищен парк бе изградена и чешма. Изцяло ремонтирана и обновена е църквата в с. Ръжена. Закупена и монтирана е нова камбана. Изцяло обновена е сградата на кметството. Не бе подминат и местният Пенсионерски клуб, където бе сменена дограмата и ремонтирано цялото помещение.

В следващите четири години кандидатът за кмет трети мандат Апостол Терзиев се ангажира да помени 1000 м. водопровод на ул. „9-ти Септември”, да довърши изграждането на канализация на ул. „Стара планина”, ул.”Малина”, ул. „Октомври” и ул. „Илинден”, след което предстои и асфалтиране на улиците. Терзиев си е поставил за цел да подмени и указателните табели по улиците.

„За да не подминат с. Ръжена хубави неща, гласувайте с бюлетина номер 19 за кмет на Община Казанлък, общински съветници от ГЕРБ и за кмет на нашето село!”, призова събралите се в местното читалище кандидатът за кмет Апостол Терзиев.

 

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК,

изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

07.10.2015

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: