Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

В Казанлък ГЕРБ залага на Галина Стоянова, която е настоящ кмет и общински председател на партията

Е-мейл Печат

Цветан Цветанов: Над 250 млн. лева са влезнали в Стара Загора от европроекти през мандата на Живко Тодоров

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в Старозагорска област.

За втори мандат ще се бори настоящият кмет на Стара Загора Живко Тодоров, който е официалната кандидатура на партията в областния град. Живко Тодоров разкри своя потенциал през изминалите четири години, подчерта Цветан Цветанов. „Той се ползва с голямо обществено доверие. Благодаря на него и на целия му екип за постигнатото, защото резултатите са видими за всички, а фактите говорят сами. За над 250 млн. лв. са спечелените и реализирани европроекти в Стара Загора, още 15 млн. лв. е финансирането от държавния бюджет“, посочи Цветанов.

В Казанлък ГЕРБ залага на Галина Стоянова, която е настоящ кмет и общински председател на партията. „В Община Казанлък бе много трудно да се преодолее популизмът, който витаеше преди четири години. Галина Стоянова постигна много с опита си в общинската и държавната администрация, с ентусиазма и заряда за работа, който притежава. Пример за това е построяването и откриването на новата пожарна в Казанлък, която е факт именно, защото беше упорита и неотстъпчива в решенията си. През нейния мандат са реализирани 60 европроекта за над 24 млн. лв., 27 проекта за 45 млн. лв. са в процес на реализация. Живко Тодоров и Галина Стоянова получават подкрепа извоювана с реална работа и видими резултати“, категоричен бе зам.-председателят на партията.

Господин Господинов е номинацията на ГЕРБ за кмет на Мъглиж, за втори мандат. В една малка община бе изграден екип, който спечели средства от европейските оперативни програми в размер на 20 млн. лв.“, посочи Цветанов. Той допълни, че това са сериозни финансови средства, които променят облика на населеното място и създават допълнителен инвестиционен интерес.

В Раднево ГЕРБ издига кандидатурата на д-р Теньо Тенев, който е бил зам.-кмет на Община Раднево от 2011 до 2013 г. и е отговарял за социалната политика и териториално-селищното устройство.

Христо Стефанов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Чирпан. Той е председател на Общинския съвет и председател на общинската организация.  ГЕРБ издига Стоян Вълчев за кмет на община Братя Даскалови. През мандат 2011-2015 г. той е заместник кмет. В Община Николаево партията залага на Димитър Димитров, който е втори мандат общински съветник от ГЕРБ.

Иван Иванов е кандидатът за кмет на Опан. Той е работил 18 години в Районна служба „Пожарна и аварийна безопасност“ в Стара Загора. В момента е земеделски производител в с. Ястребово.

„Убеден съм, че ГЕРБ ще бъде единствената партия, която ще затвърди и увеличи присъствието си в местната власт на предстоящите избори. На агресията няма да отговаряме с агресия, а с видими резултати, които може да покажем във всички общини, управлявани от ГЕРБ“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: