Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника / 7.10.2012

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са регистрирани : три кражби и един пожар.

Кражби :

На 06.10.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 39 годишен казанлъчанин, за това че около 06.00 ч. на същата дата установил, че е взломено малкото стъкло на задна дясна врата на автомобила му Опел «Астра», със старозагорска регистрация, като са отнети около 10 лв. на монети. Автомобилът бил паркиран до бл. 2, вх. Б в ж.к. «Изток» в Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

На 06.10.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 43 годишен казанлъчанин, за това че за времето от 18.30 ч. на 05.10.т.г. до 09.00 ч. на 06.10.т.г., чрез взломяване на малкото стъкло на задната лява врата, е проникнато в купето на  управлявания от него таксиметров автомобил Шкода «Фабия», със старозагорска регистрация, паркиран източно от бл. 4 в ж.к. «Изток», като е открадната сумата от около 18 лв. Работата по случая продължава.      
На 06.10.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 67 годишен мъж от с. Дъбово, общ. Мъглиж, работещ като охранител на петролна база в землището на с. Дъбово, за разбит трафопост в района на базата – установено е , че след взломяване вратата на трафопоста е извършена кражба на неустановено количество медни намотки от трансформатор. Трафопоста и базата са собственост на фирма «Еврокапиталбанк» - София.

Пожари:

На 06.10.т.г. около 04.25 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ», със старозагорска регистрация, собственост на 33 годишна казанлъчанка, паркиран източно от бл. 31 в ж.к. «Изток», ползван от 35 годишния й съпруг / руски гражданин, постоянно пребиваващ в България/. От инцидента вътрешността на купето на автомобила е напълно обгоряла, като са счупени двете стъкла на задната лява врата. Установено е, че от жабката липсва мъжка чантичка със сумата от 1 850 лв. и лични документи. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: