Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника / 6.10.2012

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора за шофиране след употреба на алкохол е образувано едно бързо полицейско производство, разкрити са седем престъпления и са регистрирани : четири кражби и два пътни инцидента с един загинал. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

Кражба:

На 05.10.т.г. в Полицейски участък - Мъглиж е получено съобщение от 76 годишен мъж от с. Ветрен, общ. Мъглиж, за това че за времето от 02.10.т.г. до 05.10.т.г. от селскостопанския навес към дома му, е извършена кражба на казан за варене на буркани и газова бутилка с вместимост 20 л. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :

На 05.10.т.г. около 17.35 ч. на казанлъшката улица «Стара планина», поради движение с несъобразена с интензивността на пътното движение скорост, л.а. «Ауди», със старозагорска регистрация, управляван от 23 годишния Б.М. от Казанлък, блъска намиращата се на пътното платно велосипедистка – П.В., 53 годишна от Казанлък, която с комоцио, фрактура на третото и осмото дясно ребро, дясната лопатка и разкъсно-контузни рани в областта на главата, е настанена за лечение в МБАЛ - Казанлък, без опасност за живота.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: