Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Реплика на меча на хан Кубрат получи областният управител Недялко Недялков

Е-мейл Печат

Реплика на меча на хан Кубрат получи областният управител от зам.-министъра на отбраната Валентин Радев. „Изключително съм впечатлен от възстановката на Балканската война, която видях в Стара Загора и няма да забравя погледите на малките деца, които гледаха с интерес случващото се”, заяви зам.-министър Радев.

Областният управител Недялко Недялков благодари на всички участници в художествено-историческата възстановка: на сценариста и режисьора Ивелин Керанов, на артистите от Драматичен театър „Гео Милев”, Държавна опера Стара Загора и Куклен театър, на представителите на НД „Традиция”, на Българската армия в лицето на бригаден генерал Петър Петров – командир на Втора Тунджанска механизирана бригада, на „Багатур”, на ансамбъл „Загоре” и Тракийско дружество „Одринска епопея”, на всички участници, които със сърце и душа се потопиха във времето преди 100 години и дадоха достоен пример на най-младите съвременници.
Областният управител връчи купа и грамота на Тодор Деляков от авто клуб гр. Бургас за участието на царската кола – автомобил FORD, модел RT 1912 г.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: