Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

134 години празнува днес „Арсенал”

Е-мейл Печат

Най-голямото казанлъшко предприятие – „Арсенал” АД, празнува днес 134 години. Фирменият празник за втора поредна година се отбелязва с тържества на стадиона на дружеството. Изпълнителният директор Николай Ибушев подчерта, че „Арсенал” уверено върви напред, че 51 от специалистите и работниците на дружеството са наградени като отличници, защото толкова места има в алеята на славата, но много повече са работещите в дружеството, заслужаващи награди и отличия.

Той благодари на всички за усилията, за оптимизма и всеотдайността, с която работят за развитието на предприятието. Кметът на община Казанлък Галина Стоянова честити празника на арсеналци и подчерта, че Казанлък и „Арсенал” са неразривно свързани. Кметът изказа благодарност на ръководството на дружеството за провежданата от него социална политика, с което подпомага и социалната политика на общината. Тя изрази благодарност и за конструктивната работа на общинските съветници от групата „Експерти за Казанлък”. Кметът Галина Стоянова заяви пред арсеналци, че разчита на тяхния труд, професионализъм, креативност, които не само издигат предприятието на по-високо ниво, но и внасят своя принос за напредъка на общината и обеща: „Ще направя всичко възможно Казанлък да върви все по-напред и по-напред в своето развитие”.

След официалната част, последва богата палитра от изпълнения на фолклорен ансамбъл „Арсенал”, Кукерска група от Голямо Дряново с участничка на 4 годинки, Клуб по спортни танци „Киара-Н”, балет „Дива денс”, група „Грамофон”, Драгомир Драганов, Юнона.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: