Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

„Есенна дъга на изкуствата” гостува в Горно Черковище

Е-мейл Печат

4 октомври 2012, Горно Черковище. Пъстрата есен в клавирни ритми потегли из Горно Черковище, час преди концерта на поредната гостоприемна проява на „Есенна дъга на изкуствата”. Акордеонистите Стефан и Димитър – от класа на Михаил Христов, се разходиха до местното училище, свирейки шлагери, които отвориха жизнерадостно вратите на къщите. От тях приветливи мъже и жени с изненада приемаха музикалния поздрав и ръкопляскаха за нетрадиционната изява.

Благоуханни и скъпи нанизани листа на тютюн,  подредени в каруца, спряха погледа на момчетата. Конярът предложи снимка за спомен, преди да зашуми есенния дъжд.
В 18:30 започна концерта в местното читалище. С тръпчив и близък вкус на лято зазвучаха песните на невероятните Рая, Ивея, Виктория и Иво от Вокална студия „Искрица” с ръководител Стефка Денева. Вълнуващи изпълнения на валс, компарсита, народна музика поднесоха Стефан Делиганев и Димитър Димитров. А чаровните  възпитаници на Школата по спортни танци Полина Куцарова и Иван Матанов  поздравиха със „Самба” и  „Джайв” специалните си гости в публиката и заредиха всички с желание за танци. Смълчаният мегдан пред читалището посрещна желаещите за още музика и настроение.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: