Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

МГЕРБ – Казанлък се завърнаха със сертификат от обучителен семинар в Кърджали

Е-мейл Печат

МГЕРБ – Казанлък се завърнаха със сертификат от семинара „Предстоящият избор – десни идеи за една по-добра Европа“, който се проведе през уикенда в Кърджали. Семинарът се организира от политическата фондация близка до Християндемократическия съюз на Германия - Фондация „Конрад Аденауер“ и сдружение „Граждани за Европейско Развитие на България“. Участници в него бяха представители на МГЕРБ от Южна България. 

В тридневния семинар взеха участие лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, чуждестранни лектори, както и народни представители от ПГ на ГЕРБ.

„Такъв тип семинари ни учат на съществени и полезни неща. Учат ни как да доразвиваме лидерските уменията, които без съмнение всеки от МГЕРБ притежава. С участието си в такива форуми, ние имаме възможност да дискутираме значими теми с опитни и доказали се лидери и политици като  експремиера Бойко Борисов, евродепутатът Моника Панайотова, народни  представители в българския Парламент, също така и чуждестранни лектори. След подобен тип обучения се прибираме в Казанлък много по-уверени в себе си и във възможностите си.“, заяви един от представителите на МГЕРБ – Казанлък Николай Факиров.

 

 

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: