Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Днес в Казанлък се отбелязва Международният ден на възрастните хора

Е-мейл Печат


Възрастните хора от Общинския пенсионерски клуб в Казанлък отбелязаха своя празник днес с концерт, който препълни залата на клуба. Емоционално поздравление към тях направи кметът на община Казанлък Галина Стоянова, която просълзи хората с посребрени коси.

Тя призна, че това не е ден на възрастните хора, а на нашите майки и бащи, на всички наши по-големи приятели, които ни даряват с обич, грижи и мъдрост. Кметът развълнува присъстващите със своята изповед, че на 1 октомври е рожденият ден на нейната майка, която е напуснала този свят преди много години. Галина Стоянова не пропусна да засвидетелства своята обич и благодарност към родителите на съпруга си.

Извън силно емоционалната част на една такава среща на поколенията, стана ясно, че Пенсионерският клуб в Казанлък ще има изцяло нова дограма за зимата, като Община Казанлък ще извърши ремонта, а направената план-сметка показва, че средствата не са толкова много и вече са осигурени.

„Аз ви подкрепям и винаги ще ви съдействам, когато имате нужда от помощ и съдействие”, каза кметът на община Казанлък.

Концертът бе съставен от талантливите изпълнения на музикална формация „Хармония”, Спортен клуб за здраве „Белите рози” и фолклорни изпълнения на дамите от Пенсионерския клуб.

Вечерта на 1 октомври от 17.30 часа в голямата зала на ДК „Арсенал” ще се проведе празничен концерт за хората от третата възраст по случай техния международен празник. Фолклорен ансамбъл „Арсенал”, Клуб за спортни танци „Роза” и вокална група „Детски мечти” към ОДК „Св. Иван Рилски”, както и изпълнение на „Песен за Казанлък” на музикална формация „Хармония” ще донесат настроение и много усмивки на нашите съграждани от третата възраст.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: