Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Младежите от ГЕРБ се включиха активно в кампанията "Чудесата на България"

Е-мейл Печат

Младежката организация на ГЕРБ в Казанлък отново се включи в подкрепа на Община Казанлък като подпомогна инициативата за популяризиране на гласуването за финалния вот на „Чудесата на България”. Крайният срок за гласуване е 3 октомври на интернет страницата www.bgchudesa.com. Тъй като Долината на тракийските царе влезе в топ 10 на чудесата на България, от гражданите на Казанлък зависи дали долината ще бъде избрана за културно-исторически обект под закрилата на ЮНЕСКО.

За информиране на гражданите относно начина и целта на гласуване  младежите раздадоха на заинтересованите граждани брошури, в които са посочени всички условия за гласуване, както и целта на гласуването.
С провеждането на тази кампания МГЕРБ заявява отново гражданската си позиция – активна дейност за подобряване условията на живот в нашия град, и желанието си за работа в полза на гражданите. Подкрепата за тази общественозначима кауза е безусловна – потвърждение за това е, че всеки един от младежите е гласувал за Казанлък и е допринесъл за изкачването ни напред в класацията.
С инициативата, подкрепяща усилията на Общината, младите хора дават и добър пример за това, че с работа в екип и сплотяване около една обща цел може да се постигне много.
Ние вярваме, че всички родолюбиви казанлъчани ще подкрепят гласуването и по този начин ще спечелим всички, ще спечели целия град.

Към този 18:20 ч. на 30.09.2012 г. "Долината на тракийските царе" е събрала 16% от вота на българите и е на трето място. Имате време да гласувате. Напомняме че пунктове за гласуване ще работят в ИМ "Искра", Библиотека "Искра", Художествена галерия и в Инфоцентъра на ул. "Искра" 4.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: