Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ВСИЧКИ Новини:

Криминална хроника / 16.09.2012

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо полицейско производство и са разкрити две престъпления.  Регистрирани са пет криминални престъпления и два пътни инцидента.

продължава>

 

Кметът на община Казанлък издаде заповеди във връзка със зимната обстановка и грипната епидемия

Със Заповед № 132 от 26.01.2012 г. на кмета на община Казанлък, на основание чл. 44 ал.2 от ЗМСМА и чл. 8, 12, 44, 45 и 46 от Наредба № 1 и чл. 15 т.1, т.5, т.6 и т.7 от Наредба № 2 на ОбС – Казанлък, е разпоредено собствениците, арендаторите и наемателите на сгради и помещения, пригодени за търговски цели, да извършват почистване на снега на прилежащите към обектите тротоари и общи части.

продължава>
 

Криминална хроника / 15.09.2012

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи полицейски производства и са разкрити пет престъпления.  Регистрирани са четири криминални престъпления. В заведението за отрезвяване са настанени шест лица.

Образувани полицейски производства:
На 13 септември в РУ "Полиция"-Казанлък е започнато  бързо полицейско производство срещу  И.Б. /62 г./ от с.Копринка,  за това че на същата дата, около 19.00 ч. в землището на с. Копринка, е управлявал лек автомобил «Фолксваген Пасат» със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол, с концентрация - 1,78 промила в издишания въздух, установено с техническо средство.

продължава>
 

Акция по кръводаряване направиха от Областна администрация

Областният управител Недялко Недялков и група служители на Областна администрация Стара Загора се отзоваха на апела на Министерство на здравеопазването за спешно кръводаряване като дариха кръв.

продължава>
 

Огнеборците в Стара Загора честват своя професионален празник

Областният управител Недялко Недялков и зам. областният управител Димитър Драчев присъстваха днес на тържеството по повод Професионалния празник на пожарникаря в Районна служба ПБЗН Стара Загора. В деня на професионалния празник на българските огнеборци със заповед на министъра на вътрешните работи и директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” гл. комисар Николай Николов бяха отличени с благодарствени писма и парични награди 19 служители на ОУ ПБЗН. В поздрава си към 50-те служители на РС ПБЗН – Стара Загора областният управител подчерта, че успехите и резултатите на огнеборците и през тази година са повод за заслужена гордост и професионална удовлетвореност. „Нека вашата всеотдайна работа ви дава основание за самочувствие и заслужен авторитет сред всички старозагорци и жители на областта”, заяви Недялко Недялков и пожела здраве и успехи на всички над 400 служители на ОУ ПБЗН и техните семейства.

продължава>
 

7450 ученици влизат в клас на 17 септември в община Казанлък

7450 са учениците в учебните заведения на територията на община Казанлък, които влизат в клас за учебната 2012-2013 г. Първокласниците са 691 в 34 паралелки и са със 78 повече спрямо миналата година. В първия учебен ден, който тази година е на 17 септември, понеделник,  всеки първокласник ще получи от кмета на община Казанлък Галина Стоянова книжка с български народни приказки на издателство „Славена”, заедно с пожеланията й за здраве и много успехи в стремежа към познанието. продължава>

 

Четири златни старта за Тончо НейчевВ първенството по ориентиране на Югоизточна Европа, което се състоя в планината Улудаг, край турския град Бурса, участва неостаряващият планинар от Клуба по ориентиране към Туристическо дружество «Орлово гнездо»-Казанлък, Тончо Нейчев. В гъстите борови гори, с много препречващи се паднали дървета, на
1700 метра надморска височина, при температура от 40 градуса, се надбягваха 700 състезатели от 15 страни. Неуморимият ветеран Тончо Нейчев, помощта на карта и компас, се представи изключително успешно, изпреварвайки 30-те съперника в групата над 60 години.    продължава>

 

Започна първото издание „Есенна дъга на изкуствата”, подготвено от Народно читалище „Искра – 1860

Изданието цели представяне на читалищната дейност пред казанлъшката публика. Този начин избра Настоятелството на 152 годишната институция, за да стартира традиционния прием на възпитаници и членове за формациите в новия творчески сезон. продължава>

 

Общинска библиотека "Искра" спечели проект за 15 000 лева от министерството на Културата.

Общинска библиотека "Искра" спечели проект за 15 000 лева от министерството на Културата. В този проект е с 20% съфинансиране и 80% финансиране от министерството на Културата,

 

продължава>
 

Индонезийското регентство Уонособо иска побратимяване с Казанлък

Губернаторът на регентство Уонособо, Индонезия, г-н Кхолик Ариф, посети днес община Казанък. Той се срещна с председателя на Общинския съвет Николай Златанов, със заместник-кметовете Даниела Коева и Петър Косев, заместник-председателя на ОбС Нено Влайков и главния архитект Ивелин Недялков.

продължава>
 

Вокална група „Севтополис” участва във фестивала „Дунавски спомени” в Силистра

Вокална група „Севтополис” при Читалище „Искра – 1860” ще участва тази вечер във Фестивала на старата градска песен  в Силистра   ''Дунавски спомени'' . продължава>

 

23 888 лв. иска НЧ "Искра-1860" от театър "Любомир Кабакчиев"

В нарочно писмо до директора на театър "Любомир Кабакчиев" получено днес, председателят на НЧ "Искра - 1860" Васил Самарски е поискал до 14 септември, трупата да плати на читалището сумата от общо 23 888 лв., заяви на пресконференция днес директорът на общинската културна институция Диана Рамналиева.

продължава>
 

Как да ни слушате...Можете да ни слушате на следните линкове:


Зарежда ...

Слушайте ни през web...

С него ще можете да ни слушате онлайн и да четете последните новини от сайта.

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666

 
 

Цялостна проверка започва в "Арсенал”

Комплексна проверка започва в  "Арсенал" АД, съобщи на специална пресконференция в Казанлък днес, 12 септември, главен комисар Ангел Антонов, директор на Национална дирекция „Полиция”.

продължава>
 

Радио "Севтополис"

Скъпи приятели и слушатели на интернет радио "Севтополис". Екипът ни работи за по-добри онлайн услуги. Това е причината да създадем този мултифункционален сайт. Като разгледате навигацията ще видите, че сме се постарали да въведем основни функции, за да се превърнем в едно малко общество. В самия сайт ще се публикуват различни новини, които са разделени на категории, ще имате възможност да отговаряте на различни анкети, ще намерите много информация за новостите и клюките в шоубизнеса, ще научавате за различните инициативи на радиото.

Най-важното за нас е обратната връзка.

Тук се предоставя възможност на всеки един от вас да ни пише за своите проблеми, мнения и репортажи. Можете да ни пращате всичко което считате че е добра и важна информация. Ние ви обещаваме да разширяваме функциите на сайта и да ви информираме за всичко което става в нашия град, област или държава.  От вас се иска само едно - да бъдете активни и да ни слушате. Очакваме да бъдете наши колеги и приятели, с които да работим в полза на обществото.

 

Страница 230 от 230

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: