Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

СЪБИТИЯ

„Не си сам“ - Демонстрация на полицейска дейност

Събитието се осъществи в партньорство между Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и ОДМВР – Стара Загора на 2-ри юли 2021 г. в парк „Александър Стамболийски“ в областния град.

продължава>

 

Стартира националния поход на колела "България срещу диабета"

В рамките на 14 дни колоездачи ще обиколят всяка една област в страната в подкрепа на каузата „България срещу диабета“. Преминаването през градовете е свързано и с обозначени места, които са наречени „диабетни патрули“ и всеки желаещ ще има възможност да му бъде измерена кръвната захар и да получи консултация и информация от медицинско лице. Инициативата е част от проекта „България срещу диабета“, който се осъществява от Лайънс клуб – Видин в партньорството на Българска диабетна асоциация и Българско национално сдружение по детска ендокринология, както и с подкрепата на общински и областни администрации.

продължава>

 

Шестото издание на джаз фестивала за почва днес с „Артистът не е самотен оствов“

Първото събитие от програмата на фестивала е представяне книгата на джаз критика Владимир Гаджев – „Артистът не е самотен остров“ , книга за живота и творчеството на най-популярния български джаз музикант Милчо Левиев. Събитието започва в 19:00 часа .....

продължава>

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: