Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Криминална хроника - 5 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две престъпления и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 04 август във  Второ РУ -Ст.Загора  е образувано бързо производство срещу Д.П., на [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 3 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две  престъпления и са регистрирани две престъпления. Настъпило е едно  пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 02 август във Второ РУ- Ст. Заг [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 2 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрити са две престъпления и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 01 август  в РУ – Раднево е обр [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е започнато едно бързо производство и са разкрити две престъпления. Не са настъпили пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 01 август в РУ – Гълъбово е образувано бързо производство срещу И.Б., на 46г. от г [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства и са извършени две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30.07.2016 г., в 02.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на улиците "Св. Княз Борис" и "Подп. Кали [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са започнати четири бързи производства, разкрито е едно и е регистрирано едно престъпление.Настъпи ли са са четири пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 29 юли  в 02.10 ч в гр. Стара Загора по ул. ''Авгус [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 28 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са започнати три бързи производства, разкрити са три и са регистрирани пет престъпления. Няма пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На  27 юли  е започнато бързо производство по описа на РУ-гр. Казанлък срещ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 27 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити четири и са регистрирани две престъпления. Настъпили са две пътнотранспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 26 юли  в 10:29 ч. от  тел.112 в ОДМВР Стара Загора е получен сигнал от лицето С.Ш., на 41 [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрито е едно и са регистрирани три престъпления. Настъпило е 1 пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 25 юли около 00.35 ч. в гр. Стара Загора на  ул." [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 25 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са   регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 24 юли  в 21.40 ч. екип на  Второ РУ - Ст.Загора е спрял  за проверка , в кв."Трите Чучура", л.а. "Мерцедес" у [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити две престъпления и е  регистрирано едно престъпление с неизвестен извършител. Проведена е СПО по линия „безопасност на движението по пътищата“.

Разкрити престъпления

На 23.07.2016 г. в РУ - Казанлък е получ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 23 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано четири бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 22.07.2016 г., в 08:30 ч., в Участък - Гурково при РУ – Казанлък, е [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 20 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани седем бързи полицейски производства, регистрирани са четири престъпления и едно тежко пътно-транспортно произшествие със загинал водач.

Бързи полицейски производства

На 19.07.2016 г. от служители на Участ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 19 юли 2016

Бързи полицейски производства

На 18.07.2016 г., в 18:25 ч., в РУ - Раднево е получен сигнал за ПТП в с. Знаменосец, общ. Раднево. Установено е, че на ул. "Роза", л.а."Киа Каренс", управляван от Д. Г., на 53 г., от гр. Раднево, при разминаване навлиза в лентата за насрещно движение и се удря стран [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 17 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити три престъпления и са регистрирани четири престъпления. Настъпили са  две пътно-транспортни произшествия с ранени лица.

Разкрити престъпления:

На 15.07.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е пров [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 16 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства, разкрито е едно престъпление и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно  пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 15.07.2016 г., в 10.00 ч., в РУ - [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 15 юли 2016

Бързи полицейски производства

На 13 юли, около 17.00 ч., в гр. Стара Загора, на ул.,,Стамо Пулев", в района на бензиностанция ,,Петрол" е извършена проверка на лицата И.А., на 26 години, от гр. Стара Загора и П.Б., на 25 години от гр. Раднево. При извършения личен обиск на И. А. е намерено и иззе [ … ]

продължава>

 

Съобщение за настъпило ПТП на път I-5

На 12.07.2016 г., около 10.20 ч., по път I–5, в посока към юг, се е движил т.а. “Мерцедес Спринтер”, управляван от 31-годишен водач от гр. Сандански. На разклона за с. Загоре, общ. Стара Загора настъпил сблъсък с внезапно навлезлия на път I–5, с маневра „десен завой“ л.а. “Опел Кадет”,  управляван [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 12 юли 2016

Бързи полицейски производства

На 12 юли, около 01:25ч., в гр. Стара Загора на бул."Ц.С.Велики" е спрян за проверка л.а. "Пежо" с водач Б.К., на 43 г., от гр. Стара Загора. Водача е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2,48 промила алкохол в издишания въздух. Б. К. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 юни 2014

Бързи полицейски производства

На 29 юни, около 00,40ч., на ул.”М-р Таньо Кавалджиев” в гр.Стара Загора, екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а.”Хонда”, управляван от 42-годишния Г.С. от гр.Пловдив. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 1,2 [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 28 юни 2014

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити шест и са регистрирани три престъпления и две пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

В периода от 31 май до 27 юни във Второ РУ – Стара Загора са образувани четири досъдебни производства срещ [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

Бързи полицейски производства

На 26 юни в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 20-годишния М.С. от гр.Казанлък, затова че в 13,25ч. на същата дата, по ул.”Кремена” в гр.Казанлък, управлява л.а.”Хюндай” с регистрационна табела, която не е издадена от съответните органи. М. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 юни 2016

На 25.06.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора са извършени ПСД – претърсване и изземване, в къща, намираща се в гр. Стара Загора на ул. "Околчица". В двора на къщата, обитавана от С. М., на 30 г., са намерении и иззети четири броя найлонови чували със ситно нарязана тревиста маса с мири [ … ]

продължава>

 

Тинейджъри пребиват свой връстник в Стара Загора

В информационен бюлетин № 176/24.06.2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразен възникнал конфликт между група младежи на възраст 16 – 18 г. в кв. „Казански”, гр. Стара Загора, при който е нанесен побой над 18-годишен младеж.

От проведените ОИМ от служители на Второ РУ – Стара Загора са установени [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 24 юни 2016

Бързи полицейски производства

На 24 юни в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е започнато бързо полицейско производство срещу 36-годишния И.О. от с.Енина, затова че около 01,45ч. на същата дата, по ул.”Хан Аспарух” в гр.Стара Загора, управлява л.а.”Опел Корса” след употреба на алкохол – 3,51 пром [ … ]

продължава>

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: