Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа мъж за грабеж

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем С.Т., на 20 г., за това, че на 23.07.2022  г. в гр. Казанлък е отнел чужди движими вещи – портмоне и пари - 100 лева и 100  британски лири, от владението на 48 – годишен мъж с намерение против.....

продължава>

 

Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняема държавна служителка

Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняема Д.К., на 59 г., за това, че на 25.07.2022 г. в гр. Стара Загора като длъжностно лице в държавно учреждение  е поискала дар - парична сума, за да извърши престъпление по служба, а именно – изд.....

продължава>

 
alt

Криминална хроника №208

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,   са регистрирани две престъпления, разкрити са две престъпления.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №207

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,   са регистрирани три престъпления, настъпило е едно пътнотранспортно произшествие, разкрито е едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №206

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,   е започнато едно бързо производство, регистрирано е едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №193

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  са започнати четири бързи производства, регистрирани са две престъпления, настъпили са две пътнотранспортни произшествия.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №192

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  са започнати три бързи производства.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №189

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е регистрирано едно престъпление, разкрито е едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №188

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е регистрирано едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №187

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е регистрирано едно престъпление, настъпило е едно пътнотранспортно произшествие.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №185

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е започнато едно бързо производство, регистрирани са три престъпления.

Започнати бързи производства:

На 04.07.2022 г., в РУ-Казанлък, е образувано бързо производство .....

 
alt

Криминална хроника №181

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е  регистрирано едно престъпление, започнати са три бързи производства.

продължава>

 

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден мъж на 6 месеца затвор

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден М.М., на 22 г. Той е признат за виновен за това, че на 14.09.2020 г. в гр. Стара Загора с цел да набави за себе си имотна облага е възбудил заблуждение у другиго и с това е причинил им.....

продължава>

 

Криминална хроника №180

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  са регистрирани три престъпления, започнати са две бързи производства.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №173

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е регистрирано едно престъпление, разкрито е едно престъпление.

продължава>

 

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа непълнолетен за грабеж

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Н.И., на 17 г., за това, че на 09.06.2022 г.  в  гр. Казанлък е отнел чужди движими вещи – пари, раница, портмоне, служебни и дебитни карти, ключове, мобилен телефон и др. вещи от владението на .....

продължава>

 
alt

Криминална хроника №166

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати две бързи производства, разкрити са две престъпления и е регистрирано едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №165

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати две бързи производства и са регистрирани две престъпления.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №164

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати 2 бързи производства и е регистрирано едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №154

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е регистрирано едно престъпление, разкрито е едно престъпление.

продължава>

 

36-годишен мъж, неизпълнил Заповед за защита от домашно насилие, ще търпи ефективно наказание

Наказание от една година и шест месеца лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален общ режим, получи 36-годишният А. Б., след като Районен съд – Стара Загора одобри споразумение, постигнато между него, защитника му и представител на Районн.....

продължава>

 
alt

Криминална хроника №153

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е започнато едно бързо производство, регистрирани са две престъпления, разкрити са две престъпления.

продължава>

 

Районна прокуратура привлече като обвиняем и задържа мъж за притежаване на взривни вещества

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Д.И., на 30 г., за това, че на 26.05.2022 г. в гр. Казанлък в лек автомобил и в дома си е държал взривни вещества и боеприпаси - престъпление по чл. 339, ал. 1, предложение ІІ-ро от Наказателния.....

продължава>

 
alt

Криминална хроника №150

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора,  е разкрито  едно престъпление.

продължава>

 
alt

Криминална хроника №149

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати две бързи производства, регистрирани са две престъпления, разкрито е едно престъпление.

продължава>

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: