Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Започват ремонтни дейности по ул.“Отец Паисий Хилендарски“ в Казанлък

Е-мейл Печат

По ул. „Отец Паисий Хилендарски“ в Казанлък от утре започват ремонтни дейности. За целта от 15.10.2022 г. (събота) се въвежда временна организация и безопасност на движението, както следва: 
- в участъка от кръстовището с ул.„Славянска“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“ (до Пазара) движението на МПС-та ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Славянска“, ул.„Бяло море“, ул.„Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в  града.
Предстоящите ремонтни дейности включват: демонтаж на старите тротоари и изграждане на нови, обособяване на зони за паркиране, ново улично осветление, пътна маркировка и сигнализация. 
Временната организация на движението в посочения участък ще важи  от 08:00 ч. на 15.10.2022г. до 17:00 ч. на 17.10.2022г. /включително/ .
Предстои ремонт и на друг участък на ул.“Отец Паисий Хилендарски“ – кръстовището с ул.“Свети Свети Кирил и Методий“ до хотел „Казанлък“, за което гражданите ще бъдат уведомени своевременно.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: