Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Районна прокуратура извършва разследване за хулигански прояви до полицейското управление

Е-мейл Печат

Под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора се извършва разследване по досъдебно производство, образувано за престъпление по чл. 325, ал.1 от Наказателния кодекс - за хулиганство.

На 12 октомври 2022 г. в РУ-Казанлък е бил призован за даване на обяснения 21-годишен мъж  от с. Тъжа, общ. Павел баня. Той пристигнал в управлението заедно с трима свои роднини. По същото време пред сградата на РУ-Казанлък дошъл 37-годишен мъж, придружен от осем негови близки от същото село. Те били представители на два различни рода. Между тях през нощта бил възникнал конфликт на територията на с. Тъжа.

През деня между двете групи скандалът продължил, а впоследствие прераснал в масово сбиване до сградата на Районното управление в гр. Казанлък. Продължил и на пътното платно - на кръстовището на бул. “Александър Батенберг“ и ул. “Св. Св. Кирил и Методий“ в града.

По случая са били задържани 9 лица за срок до 24 часа по Закона за МВР. По делото се извършват активни действия по разследването - разпити на свидетели и др.

14 октомври 2022 г.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: