Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Първо национално състезание за млади доброволци под домакинството на Община Казанлък

Е-мейл Печат

Днес на стадион „Севтополис“ се проведе първото национално състезание за млади доброволци, под домакинството на Община Казанлък. В надпреварата се включиха седем отбора с по шест участника: от община Казанлък, община Варна, община Кюстендил, община Белово (2 отбора) и община Велинград (2 отбора). Младите момичета и момчета премериха сили в три нелеки дисциплини: „Поставяне на главен шланг за бързина и издърпване на въже с гума“, „Построяване на смесена водопроводна шлангова линия“ и „Щафета – построяване на дига“.

 След емоционални битки, класираните първи три отбора, според финалния сбор точки за справяне със задачите получиха отличие и медал:

 

1. Кюстендил - 168

2. Велинград 1 – 150

3. Казанлък  - 141

4. Велинград 2 – 134

5. Белово 1 – 133

6. Белово 2 – 118

7. Провадия - 118

 

Освен Община Казанлък, организатори на първото национално състезание за млади доброволци бяха Националната асоциация на доброволците в Република България и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

 

Участниците благодариха за добрата организация и споделиха, че искрено са се забавлявали и ще се радват съревнованието да се превърне в традиция.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: