Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Кметът Галина Стоянова: На добър час към нови знания, мили деца!

Е-мейл Печат

Нека най-малките пристъпят най-леко днес в учебните стаи! Вярвам, че първата им среща с училището ще бъде изпълнена с незабравими преживявания и нови приятелства! Безкрайният свят на науката се разкрива за Вас за първи път и нека жаждата да знаете повече разпали вечно пламъче!  

Гордеем се с постиженията на учениците от община Казанлък! Това се дължи на упорит труд, много търпение и защото никога не се отказват. Скъпи батковци и каки, бъдете водачи за по-малките по пътя към успеха!

 

На всички преподаватели пожелавам здраве, смелост и много креативност! Въображението ни дава шанс да откриваме неочаквани решения, когато се изправим пред предизвикателствата на днешния ден, а те са много и изнанадващи. Вярвайте, че заедно сме сила и ще се справим!

 

Уважаеми родители, от днес ръката на Вашето дете поема неговият учител. Предайте я с грижа и отговорност! Бъдете достойни партньори на преповадателите! Нека Вие сте първите, които са възпитали уважение, внимание и човещина, които да разцъфтят с усилията на учителите! Тогава на лицата на всички ще има повече усмивки, ще се гордеем с добри и високообразовани поколения! Това е и моето пожелание – да има повече знаещи и усмихнати деца!

 

Успешна и ползотворна учебна 2022/2023 година!

 

 

С уважение,

ГАЛИНА СТОЯНОВА

Кмет на община Казанлък

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: