Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника №173

Е-мейл Печат

alt

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е регистрирано едно престъпление, разкрито е едно престъпление.

По-характерни престъпления:

На 21.06.2022 г., около 04:30 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Цар Симеон Велики", се е движел л.а."Ауди", с 18-годишен неправоспособен водач. Същият е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело резултат над 1.2 промила. В сектор "Пътна полиция" е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:

На 17.06.2022 г. в РУ-Казанлък е получен сигнал за паднало лице в безсъзнание в гр. Крън. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил самоличността на пострадалия  - 65-годишен мъж, който е бил настанен в болнично заведение, с опасност за живота. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия на полицейските служители е установено, че 34-годишен мъж е причинил телесното увреждане на пострадалия. Същият е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 вр ал.1 от НК. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора.

 

22.06.2022 г.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: