Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Хиляди любители на автомобилите си дават среща на Летището в Стара Загора

Е-мейл Печат

За 20-ти път, любителите на немската автомобилна индустрия си дават национална среща. „БМВ клуб България“ избра отново Летище Стара Загора за мащабното си събитие, което започна със спирането на дъжда сутринта и ще продължи през целия ден. Ежегодното мероприятие е емблематично и чакано от феновете не само на конкретната марка, но и на автомобилите като цяло. Около 20 хиляди души са запленените от еуфория и адреналин покрай пистата в града.

Община Стара Загора получи благодарствен плакет за доброто партньорство при реализиране на инициативата. Организаторите и тази година успяха да надминат очакванията на авто общността и сътвориха истинско шоу, с много изненади, игри и награди за публиката.

За хората с "бензин в кръвта" има специални демонстрации и възможност да бъдат на първа линия с някои от най-големите имена в автомобилизма у нас. Драг, дрифт, поглед „под капака“ на ретро класики, както и на най-новите представители на марката – това придружено с много музика и екшън се случва в момента на Летището.

На място се продават билети, а организаторите са категорични, че имат още какво да покажат на публиката, която продължава да приижда.

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: