Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Удължава се частичното затваряне на движението по три улици в кв.“Кулата“

Е-мейл Печат

Удължава се срокът на въведената временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно  за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Старозагорска“  в град Казанлък, както следва:

- в участъка  от кръстовището с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“  движението ще бъде затворено  в посока запад - изток.

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Княз Мирски“, ул.„Старозагорска“ към съществуващата улична мрежа в  града.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Максим Горки в град Казанлък както следва:

 

-         в участъка от кръстовището с ул.“Константин Бозвелиев“ до кръстовището с ул.“Генерал Радецки“ движението ще бъде затворено  в посока запад - изток.

 

Въвежда се въведе временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“ и ул.„Генерал Радецки“ към  съществуващата улична мрежа.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Константин Бозвелиев“  в град Казанлък както следва:

 

-         в участъка от кръстовището с ул.“Княз Мирски“ до кръстовището с ул.“Никола Самев“ движението ще бъде затворено  в посока юг-север.

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“, „Емануил Манолов“ и „19-ти февруари“ към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Въвежда се временна организация  на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на безименната улицая разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.„Генерал Радецки“ до кръстовището с ул.„Старозагорска“;

 

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Борис I“, ул.„Генерал Радецки, ул.„Петьо Ганин“ към  съществуващата улична мрежа.

 

Времените промени в движението ще важат от 08:00 ч. до 17:00 часа на 26.06.2022г., включително.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: