Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Служители на РД ПБЗН – Стара Загора са наградени по повод професионалния им празник

Е-мейл Печат

По повод професионалния празник на пожарникарите - 14 септември за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати, за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения награди от министъра на вътрешните работи, главния секретар на МВР, директора на ГД ПБЗН и директора на РД ПБЗН получиха 32-ма служители от РД ПБЗН – Стара Загора.  Наградите връчи директорът на РД ПБЗН – Стара Загора комисар Стоян Колев на тържествена церемония, която се проведе в двора на дирекцията в областния град.

До 19-ти септември се провежда „Седмица на пожарната безопасност“.  В рамките на същата във всички Районни служби  по пожарна безопасност и защита на населението в област Стара Загора се провеждат дни на отворените врати. От 09:30 часа до 12:00 часа гражданите имат възможност да разгледат сградите и техниката. Пожарните служби в гр. Стара Загора и гр. Казанлък провеждат и изложба на детски рисунки, фотоизложба на противопожарна тематика, както и представяне на музейни експонати и предмети свързани с историята и развитието на пожарното дело в град Стара Загора. Гражданите биха могли да ги разгледат от 09:30 до 12:00 часа. Предвидена е възможност за провеждане на демонстрации на пожарна техника след предварителна уговорка с представители на пожарните служби.

При провеждането на всички мероприятия на РД ПБЗН-Стара Загора се спазват приетите противоепидемични мерки, въведени със заповеди на Министъра на здравеопазването.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: